Μας ελάτε σε επαφή με
Amanda Cho

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 15982044032

WhatsApp : +8615982044032

Περίπου επανάληψη JRT

March 18, 2020

Αγαπητός πελάτης:
Γειά σου εκεί!
Έχουμε επαναλάβει την εργασία. Ευπρόσδεκτοι νέοι και παλαιοί πελάτες για να μας απαιτήσει τις διαβουλεύσεις επιχειρησιακής διαπραγμάτευσης ή υπηρεσιών μεταπωλήσεων. Η επιχείρησή μας θα καταβάλει κάθε προσπάθεια να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Η διαταγή σας θα σταλεί επίσης στη διαταγή. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και την κατανόησή σας.
Αυτή τη στιγμή, η σφραγίδα δεν έχει αποκαλυφθεί εντελώς στα διάφορα μέρη της χώρας. Ο χρόνος παράδοσης του κυμαινόμενου αισθητήρα λέιζερ μπορεί να παραταθεί. Ελπίζω ότι οι φίλοι μου θα δώσουν μερικοί την κατανόηση και την υποστήριξη. σας ευχαριστούμε όλοι!
Κατά τη διάρκεια της επιδημικών πρόληψης και του ελέγχου, θα κάνουμε επίσης την αυστηρή και προσεκτική επιδημική εργασία πρόληψης και ελέγχου. Ζητάμε επίσης του καθενός για να λάβουμε τα προσωπικά προστατευτικά μέτρα για να αποφύγουμε στις συσσωρευμένες θέσεις, τα πλένοντας χέρια και την απολύμανση.
Σας ευχόμαστε όλες τις καλές υγείες και ελπίζουμε ότι η χώρα θα υπερνικήσει τον ιό σύντομα και θα αφήσει του καθενός να εργαστούν και την επιστροφή ζωής σε κανονικό!

 

Co. τεχνολογίας Jingruite Chengdu, ΕΠΕ.

2020.03.18