Μας ελάτε σε επαφή με
Amanda Cho

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 15982044032

WhatsApp : +8615982044032

Ξέρετε τα λέιζερ; Τα λέιζερ έχουν συνδεθεί από καιρό με τις ζωές μας

February 26, 2020

Ξέρετε τα λέιζερ; Στην πραγματικότητα, τα λέιζερ έχουν εισαγάγει από καιρό τις ζωές μας. Το λέιζερ είναι μια άλλη σημαντική ανθρώπινη ανάπτυξη από το 20ο αιώνα, μετά από την ατομική ενέργεια, τους υπολογιστές, και τους ημιαγωγούς. Καλείται το «γρηγορότερο μαχαίρι», «τον ακριβέστερο κυβερνήτη», «το φωτεινότερο φως» και «παράξενο λέιζερ». », Η φωτεινότητά της είναι περίπου 10 δισεκατομμύριο φορές αυτή του φωτός του ήλιου. Η αρχή του λέιζερ ανακαλύφθηκε από το διάσημο φυσικό Einstein.

Το λέιζερ και το συνηθισμένο φως είναι ουσιαστικά τα ίδια, είναι και τα δύο ηλεκτρομαγνητικά κύματα, και η ταχύτητα διάδοσής τους είναι 300.000 χλμ/s. Εντούτοις, η παραγωγή και η συμπεριφορά εκπομπής της ακτίνας λέιζερ είναι διαφορετικές από το συνηθισμένο φως. Η ακτίνα λέιζερ είναι ένα μη-διάφορο ισχυρό φως που παράγεται όταν διεγείρεται μια ουσία από την ίδια ενέργεια με τη μοριακή φυσική συχνότητα ταλάντωσής της. Έτσι, ποια είναι η διαφορά μεταξύ του λέιζερ και του συνηθισμένου φωτός;
Κατ' αρχάς, η ακτίνα λέιζερ παράγεται από τη διέγερση, ενώ το συνηθισμένο φως αποτελείται από τα φωτόνια.
Δεύτερον, το λέιζερ κατευθύνεται για να εκπέμψει το ισχυρό φως, και η γενική πηγή φωτός ακτινοβολεί προς όλες τις κατευθύνσεις, και η ένταση θα μειωθεί βαθμιαία καθώς η απόσταση αυξάνεται το λέιζερ που εκπέμπεται από το λέιζερ εκπέμπεται εγγενώς σε μια κατεύθυνση.
Τρίτον, το λέιζερ είναι εξαιρετικά φωτεινό και μπορεί να φωτίσει τα αντικείμενα στις μεγάλες αποστάσεις. Τα συνηθισμένα λέιζερ που εκπέμπονται από τους επιστήμονες που χρησιμοποιούν τα ροδοκόκκινα λέιζερ παράγουν την ένταση φωτισμού στο φεγγάρι περίπου 0,02 Λουξεμβούργο, με τα φωτεινά κόκκινα χρώματα, και το σημείο λέιζερ είναι ορατό στο γυμνό μάτι. Εντούτοις, ο ισχυρότερος προβολέας χρησιμοποιείται για να φωτίσει το φεγγάρι, το οποίο δεν μπορεί να ανιχνευθεί από τα ανθρώπινα μάτια.
Τέταρτο, το λέιζερ είναι ένα μονοχρωματικό φως, και το χρώμα του εξαρτάται από το μήκος κύματος του ενεργού υλικού που εκπέμπει το λέιζερ. Η υποκίνηση ενός ρουμπινιού μπορεί να παραγάγει μια βαθιά ροδαλή ακτίνα λέιζερ. /λέιζερ 1、 και οι ζωές μας
Η τεχνολογία λέιζερ περιλαμβάνει πολλές πειθαρχίες όπως το φως, η ηλεκτρική ενέργεια, τα υλικά, και η ανίχνευση. Αν και γεννήθηκε από τη επιστημονική έρευνα υψηλών σημείων, έχει εξασθενίσει από καιρό από το μυστήριο και έχει εισαγάγει ήδη τις ζωές μας.
1 ιατρικός τομέας、
Τα λέιζερ χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο στη βιομηχανία ομορφιάς, όπως η αφαίρεση των φακίδων, των σημείων ηλικίας, της αφαίρεσης δερματοστιξιών, eyeliner της πλύσης, της πλύσης φρυδιών, της επεξεργασίας σημαδιών, κ.λπ. η χειρουργική επέμβαση λέιζερ δεν απαιτεί την εισαγωγή σε νοσοκομείο, τη μικρή χειρουργική τομή, καμία αιμορραγία κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, και το ελαφρύ τραύμα Για τη θεραπεία των αγγειακών ασθενειών δερμάτων, είναι υπερβολικά ακριβές και ασφαλές χωρίς επιρροή των περιβαλλόντων γειτονικών ιστών.

επικοινωνία λέιζερ 2、
Η επικοινωνία λέιζερ αναφέρεται σε μια μέθοδο επικοινωνίας για τη μετάδοση λέιζερ στο ατμοσφαιρικό διάστημα. Κατ' αρχάς, οι πληροφορίες μετατρέπονται σε ένα ηλεκτρικό σήμα, το οποίο διαμορφώνεται έπειτα από έναν ελαφρύ διαμορφωτή επάνω σε μια ακτίνα λέιζερ που παράγεται από ένα λέιζερ, το οποίο διαβιβάζεται έπειτα μέσω μιας οπτικής κεραίας. Η ατμοσφαιρική επικοινωνία λέιζερ έχει μια μεγάλη περιεκτικότητα και μια καλή εμπιστευτικότητα, και δεν επηρεάζεται από την ηλεκτρομαγνητική παρέμβαση.
μέτρηση ταχύτητας λέιζερ 3、
Εκτελέστε το λέιζερ που κυμαίνεται δύο φορές με ένα διάστημα συγκεκριμένου χρόνου στο μετρημένο αντικείμενο, λάβετε την κινούμενη απόσταση του μετρημένου αντικειμένου κατά τη διάρκεια της περιόδου, και λάβετε την κινούμενη ταχύτητα του μετρημένου αντικειμένου.