Μας ελάτε σε επαφή με
Amanda Cho

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 15982044032

WhatsApp : +8615982044032

Μερικές άκρες στη καθημερινή ζωή μπορούν να μας βοηθήσουν κατά τη διάρκεια covid-19

March 19, 2020

Μερικές άκρες στη καθημερινή ζωή μπορούν να μας βοηθήσουν κατά τη διάρκεια covid-19
Όπως είναι γνωστός σε όλοι, η μέθοδος μετάδοσής της είναι κυρίως μέσω των σταγονίδιων και της επαφής.

Αυτό που ακολουθεί 5 πράγματα μπορεί να βοηθήσει στη καθημερινή ζωή μας
1.Wash τα χέρια σωστά μετά από σας πίσω στο σπίτι
Είναι σημαντικό να πλυθούν τα χέρια μας σωστά. Χρησιμοποιώντας την πλύση χεριών, το σαπούνι, νερό χλωρίνης για να πλύνει τα χέρια έχει μια αρκετά καλή πρόληψη μόλυνσης coronavirus επίδρασης το 2019 νέα.
Βασικά, θα πλύνουμε τα χέρια μας, παίρνοντας έπειτα τα τρόφιμα. Μετά από να πάει στην τουαλέτα το παιχνίδι, πρέπει να πλύνει τα χέρια καλά. Ειδικά, εάν πηγαίνετε στο νοσοκομείο ή τους συσσωρευμένους δημόσιους χώρους, παρακαλώ θυμηθείτε να πλύνετε τα χέρια σας, που πλένουν τη μύτη σας, ή που αλλάζουν τον ιματισμό σας.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μερικές άκρες στη καθημερινή ζωή μπορούν να μας βοηθήσουν κατά τη διάρκεια covid-19  0

2.Wear οι μάσκες σωστά
Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν τις παρανοήσεις για τις μάσκες, αλλά πρέπει να επανεγκαθιδρύσουμε τη σωστή έννοια: ο βήχας, sneeze είναι η περισσότερη ανάγκη να φορεθούν οι μάσκες, οι άρρωστοι τον άνθρωποι πρέπει να στηριχτούν στο σπίτι, ειδικά πυρετός, και κατά βήξιμο, φτέρνισμα πρέπει να φορέσουν μια μάσκα, παρά να το πάρουν μακριά, κατόπιν sneeze ή βήχας μια μάσκα, βήχας, sneeze πρέπει να καλύψει το στόμα και τη μύτη με το χαρτομάνδηλο, πετσέτα, μανίκι.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μερικές άκρες στη καθημερινή ζωή μπορούν να μας βοηθήσουν κατά τη διάρκεια covid-19  1

3.Are εσείς που ταξιδεύετε και πίσω από μερικές θέσεις;
Εάν υπάρχει ένας πυρετός, βήχας και άλλα αναπνευστικά συμπτώματα, παρακαλώ συμβουλευθείτε έναν γιατρό. Αποφύγετε τις δημόσιες συγκοινωνίες κατά την επιδίωξη της ιατρικής περίθαλψης, και ενημερώστε ενεργά την ιστορία επαφών ή την ιστορία ταξιδιού, οι οποίες είναι ο καλύτερος τρόπος να ωφεληθούν άλλοι.

4.Sleep + διατροφή + άσκηση
Συγχρόνως, η κατοχή ενός συμπαθητικού ύπνου, η κατανάλωση των τροφίμων για να πάρουν αρκετή διατροφή, πόσιμο νερό, και να κάνουν κάποια άσκηση είναι επίσης σημαντικές.

5. Επιτέλους, εν γένει, κρατηθείτε χαλαρώνει, μπορείτε να κουβεντιάσετε με τους καλούς φίλους σας, να ακούσετε τη μουσική ή άλλες που θα θέλατε.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μερικές άκρες στη καθημερινή ζωή μπορούν να μας βοηθήσουν κατά τη διάρκεια covid-19  2